Change your life! - 21.12.2014

02.01.2014 17:38

Toto spolčo, jak o něm řekl Vojta Chupík, bylo dítětem adventní duchovní obnovy, která se konala v naší farnosti. 
Proč právě "Change your life!"? Protože taková duchovní obnova je skvělým odrazovým můstkem pro změnu svého života. Spousta mladých lidí nepřemýšlí o víře a o životě s Pánem do té doby, do kdy nevidí své kamarády a vrstevníky prožívat svou víru.

Protože k nám přišly opět nové tváře, na začátku jsme se neobely bez seznámení. Poté k nám neočekávaně zavítala expedice ze Severního pólu - Franta, Štěpán a Šimon, kteří navlečeni do lyžařské výzbroje, s lyžemi a silničářskými vestami, předvedli scénu z divadelní hry Járy Cimrmana Dobytí Severního pólu. Hromada smchu na začátek! :D
Poté následovala modlitba, při které jsme vlastními slovy děkovali,prosili a chválili Boha, našeho Pána.
Následovala krátká katecheze, kterou si připravil Vojta na téma, jímž bylo nazváno celé spočo. Mluvil o tom, jakým způsobem můžeme změnit své životy, hodnoty a zvyky, abychom byli blíže k Hospodinu.
Posledním bodem programu byla hra Kufr, kterou si připravil Robert a ve výtvarné dílničce nás Lukáš naučil, jak si vyrobit andělíčka.
Skóre soutěžících bylo nerozhodné, ale andílci se všem moc povedli.
Celou dobu jsme popíjeli čaj a pojídali skvělé buchty a cukroví a to vše nám zpříjemnila Marťa Velísková hrou na kytaru.

Bylo to úžasné setkání! :)
P.S. ogaři slíbili na další spolčo ještě lepší scénku :D